КОСМЕТИКА НАТХНЕННА ПРИРОДОЮ

Марокканская Рукавица Kessa для хамама

Душ чи ванна? З недавнього часу очищення організму стало для багатьох людей приємним ритуалом догляду, який полягає у покращенні стану шкіри вже під час миття… Варто звернути увагу, що не дарма, адже рівень очищення шкіри визначає як активні речовини всмоктуються у тіло.

Тому, незалежно від того, чи ви вибираєте довгу ароматну ванну або швидкий душ, важливо використовувати перевірену натуральну косметику та відповідні  аксесуари  для догляду за тілом.

kesa_1.jpg
Перчатка KESSA - спосіб розгладити шкіру 

Якби ми запитали будь-яку жінку, мріє вона про гладку, доглянуту шкіру, ми отримали б 100% позитивних відповідей, і всі у нас залишаються сумніви щодо того, як зробити нашу шкіру красивою щодня. Безумовно, рукавичка  Кесса , про властивості та застосування якої ви дізнаєтеся далі, допомагає у досягненні такого ефекту. Це традиційна марокканська мочалка з інтенсивним ефектом, що відлущує. Рукавичка Kessa ефективно відлущує відмерлі клітини шкіри, стимулює кровообіг, забезпечує мікродренаж, сприяючи боротьбі з целюлітом. 

Після використання рукавички Kessa шкіра стає тонізованою та гладкою. Довгий час її використовували насамперед у спа-салонах та турецьких лазнях, але, на щастя для тих, хто поспішає, тепер ми можемо мати марокканську мочалку у своєму домашньому спа-центрі та щодня насолоджуватися дивовижними ефектами. Вже після першого застосування ви можете побачити різницю, а простота використання приємно здивує вас.
Як користуватись рукавицею для пілінгу? 

Достатньо двічі на тиждень застосовувати масаж рукавицею Кесса, щоб помітити позитивний вплив на шкіру. Варто розпочати очищення, зволоживши тіло та змочивши рукавичку у воді. Після того, як її змочили, масаж виконують круговими рухами, спрямовуючи до серця, щоб належним чином стимулювати кровообіг. Після інтенсивних рухів можливе почервоніння шкіри і ви побачите шкіру, що відлущилася - це доводить ефективність використання. 

На рукавичку Kessa ми наносимо натуральне  традиційне чорне мило Savon Noir  з Марокко з чорних оливок та оливкової олії, яке чудово зволожує шкіру і одночасно має детоксикаційні властивості... :) Однак, якщо ви віддаєте перевагу косметиці з більш інтенсивним ароматом, будуть ідеальними  пінками . миття тіла , запах яких крутить голову)
kesa_b.jpg
Почему стоит пользоваться рукавицами kessa? 

Пилинг-перчатка для тела обеспечивает комплексное очищение и заметно влияет на состояние кожи. Она тщательно отшелушивает мертвый эпидермис, очищает закупоренные поры, положительно влияет на выведение токсинов и препятствует застою воды, способствует борьбе с целлюлитом и заметно укрепляет кожу, повышает ее упругость, эластичность и гладкость. Средства по уходу за кожей впитываются в глубокие слои кожи, а очищение кожи с помощью перчатки Kessa также помогает выровнять тон кожи. Одна перчатка, столько преимуществ ... :)

Из какого материала изготовлена Рукавичка Kessa от Organique?

Перчатка для скраба для тела Organique изготовлена из 100% вискозы, которая является безопасной для тела, дышащей и гигиеничной. Материал прочный, а структура мочалки обеспечивает эффективность, заметное влияние на кожу, поэтому заменять ее обычной губкой не стоит, поскольку она не будет иметь такого комплексного воздействия на состояние кожи. 
Домашний спа под душем? Вместе с рукавицей Kessa и соответствующей косметикой вы можете получить профессиональную процедуру хамам в ванной комнате ... :) После этого кожа отплатит вам таким видом, что вам захочется сделать это снова, особенно когда вы можете сделать это
Повернутися у блог

Відгуки

Показати більше

Залишити відгук

CAPTCHA
Відправляючи відгук, я погоджуюся з угодою користувача












Протестуйте наші продукти
Замовити пробники
Пробники Organique
Зворотній зв'язок
Станьте нашим партнером
Докладніше
NATURALICA GROUP
команда професіоналів, які захоплені розвитком високоякісної натуральної косметичної продукції на ринку України