КОСМЕТИКА НАТХНЕННА ПРИРОДОЮ

Пилинг для кожи головы

Прагнучи до здорового та красивого волосся, варто подбати про регулярне очищення шкіри голови. Це ідеальний засіб для всіх тих, хто хоче природним чином зміцнити волосся, надати їм блиску та об'єму.

Вам цікаво, що таке скраб для шкіри голови і як додати його догляду за волоссям? Чи, можливо, ви шукаєте ефективний рецепт приготування його в домашніх умовах? Ми пропонуємо розібратися для чого він потрібен і як крок за кроком виконувати скраб для голови!


Що таке пілінг для шкіри голови і чому варто робити?

Доглядаючи волосся, ми часто орієнтуємося тільки на видиму структуру волосся, забуваючи про шкіру голови, яка є основою для здорового і міцного волосся. Пілінг шкіри голови - це процедура, яка дозволить вам доглядати волосся біля коріння, посилюючи щоденну роботу шампуню і кондиціонера.

gold_2.jpg

Шкіра голови, як і шкіра обличчя або тіла, має сальні та потові залози, і скраб для шкіри голови виконує дуже подібне завдання, як і у випадку з іншими частинами, - це допомагає нам позбутися мертвих епідермісів та повсякденних забруднень. Їх надмірне накопичення може бути пов'язане із свербінням шкіри голови, впливом волосся або слабкішим проникненням активних інгредієнтів, що містяться в косметиці для догляду за волоссям. Скраб для голови подолає ці та інші проблеми!

Пілінг шкіри голови позитивно впливає на стан волосся. Його завдання – ретельно очистити шкіру від залишків косметики та видалити відмерлий епідерміс.

Більш того, роблячи ніжний масаж під час пілінгу, ви покращите кровообіг, наситите цибулини киснем і полегшіть всмоктування активних інгредієнтів, що містяться на наступних етапах догляду за волоссям.

Завдяки регулярному пілінгу шкіри голови ви отримаєте:
  • ретельно очищену шкіру голови від щоденних забруднень та косметичних залишків
  • меншу схильність до сверблячки та роздратування
  • зміцнені цибулини волосся
  • волосся, підняте біля кореня, яке повільніше жирніє, росте швидше і стає блискучим.

Але пам'ятайте, що наслідки пілінгу шкіри голови залежать від вашої регулярності, і тільки систематичне використання принесе очікувані результати.

Як зробити домашній скраб для шкіри голови?

Ви можете зробити скраб для шкіри голови самостійно, вдома, використовуючи шампунь та глину, адаптовану до ваших індивідуальних потреб.

Ідеальною основою для пілінгу шкіри голови буде шампунь без агресивних миючих засобів, який очистить волосся та шкіру голови – м'яко, але ефективно. Шампунь для тонкого та ніжного волосся з Therapy Naturals Sensitive Добре підійде для цієї ролі. Його формула заснована на рослинних екстрактах та кераміди, які живлять волосся та шкіру голови під час миття, покращуючи еластичність, полегшуючи розчісування та захищаючи від пошкоджень.

gol_b.jpg
Ще один елемент очищення шкіри голови – це глина. Для цього ми рекомендуємо белую глину или глину Гассул - біла глина стане чудовим вибором для чутливої та ніжної шкіри, схильної до лупи, тоді як глина Гассул підійде людям, які хочуть підняти зачіску біля основи та мінімізувати жирність волосся. 

Рецепт скрабу для шкіри голови: 
  • 2ст. шампунь Naturals Sensitive 
  • 1 ст.л. (Рівна) вибраної глини 

Для скрабу шкіри голови змішайте шампунь із глиною до однорідності. Потім нанесіть на вологу шкіру голови. Нанесіть пілінг кінчиками пальців і використовуйте його з нахиленою головою вперед - завдяки цьому ви легко зможете дістатися до шкіри голови. Масажуйте шкіру близько 3 хвилин м'якими круговими рухами. Потім промийте волосся і промийте його шампунем Naturals Sensitive. Нанесіть маску для волосся Naturals Sensitive на вимите волосся.
Пілінг шкіри голови - це дуже проста і водночас дуже ефективна косметична процедура, яку слід додати у щоденний догляд за волоссям. Для видимих ефектів найкраще проводити його регулярно, раз на тиждень, збагачуючи сприятливий вплив шампуню та кондиціонера. Завдяки цьому, дбаючи про базовий догляд за волоссям, ви також подбаєте про шкіру голови і зможете насолоджуватися природно красивою зачіскою!
Повернутися у блог

Відгуки

Показати більше

Залишити відгук

CAPTCHA
Відправляючи відгук, я погоджуюся з угодою користувача












Протестуйте наші продукти
Замовити пробники
Пробники Organique
Зворотній зв'язок
Станьте нашим партнером
Докладніше
NATURALICA GROUP
команда професіоналів, які захоплені розвитком високоякісної натуральної косметичної продукції на ринку України