КОСМЕТИКА НАТХНЕННА ПРИРОДОЮ

Косметика для підлітків - яку вибрати?

Шукаєте продукти, які впораються з недоліками молодої шкіри? Не обов'язково користуватися косметикою тільки для підлітків. Все, що вам потрібно зробити , це уважно прочитати етикетку, перш ніж купувати крем, тонік або гель для вмивання. Саме там – у списку інгредієнтів – ви знайдете відповідь на питання, чи має ця косметика бути у вашій косметичці.

З цієї статті ви дізнаєтеся:

  • яку косметику використовувати для догляду за молодою шкірою,
  • що використовувати для зволоження обличчя,
  • як вибрати косметику, що регулює роботу сальних залоз,
  • яка різниця між косметикою для хлопчиків і дівчаток,
  • чому варто зосередитися на натуральних інгредієнтах,
  • як зменшити надмірне виділення шкірного сала,
  • як лікувати юнацькі прищі.


Яку косметику можна назвати підходящою косметикою для підлітків ? Такі вироби відрізняє делікатність використовуваних інгредієнтів. Завдяки цьому вони не викликають роздратування, але ефективно доглядають за жирною шкірою та усувають найпоширеніші проблеми, включаючи прищі та надлишок шкірного сала.

Косметика для підлітків

Косметика по догляду за обличчям для хлопчиків і дівчаток-підлітків - чи повинна вона відрізнятися?

Підлітковий вік – час багатьох змін. Шкіра також змінюється в цей час. Підліткова шкіра стає жирною, збільшується її схильність до блиску, з'являються перші чорні точки або прищі . Ці проблеми найчастіше з'являються в результаті підвищеної секреції гормонів, але тут також важливі такі фактори, як неправильне харчування або вплив стресу.

Також розтяжки можуть утворюватися на тілі в період статевого дозрівання. У дівчат вони зазвичай виникають на стегнах, сідницях, животі або грудях, а у хлопчиків  - навколо біцепса або на спині. Найпоширенішою причиною розтяжок у підлітків є не що інше, як стрибок росту . За цей час збільшується кількість м’язової тканини і ростуть кістки. У дівчаток додатково збільшуються груди і стегна. В результаті цих змін шкіра за короткий час натягується і може почати тріскатися. Саме тоді найчастіше з’являються розтяжки у підлітків.

Жирна і блискуча шкіра, поява чорних крапок і прищів або утворення розтяжок - це зміни, які стосуються більшості підлітків. Тому хороша косметика для підлітків не повинна суттєво відрізнятися у випадку хлопчиків і дівчаток. Їхнє завдання полягає в першу чергу в тому, щоб ефективно боротися з проблемами, що виникають у підлітковому віці, незалежно від статі .

Косметика по догляду за обличчям для підлітків  - з чого почати?

Підлітковий вік - час, коли догляд за шкірою є найскладнішим. У цей момент шкірі потрібна особлива підтримка у вигляді хорошої косметики для підлітків . Хоча косметички для дівчаток і хлопчиків можуть відрізнятися за вмістом, у кожній з них повинні бути продукти для:

  • Регулярне очищення шкіри обличчя . Підліткова косметика - це перш за все гелі та лосьйони для вмивання обличчя, які освіжають і доглядають.
  • Тонізування шкіри . Косметика для обличчя для підлітків також є тоніками. Їх використання забезпечує правильний pH шкіри.
  • Догляд за шкірою . Як правило, креми для обличчя для підлітків призначені для комбінованої або жирної шкіри.

Під час щоденного догляду за підлітковою шкірою варто також подбати про додаткові доглядові процедури . Скраби або маски відлущують мертві клітини шкіри. Однак ці косметичні засоби необхідно підбирати таким чином, щоб вони не погіршували стан шкіри.

Якщо ваша шкіра забруднена, ви боретеся з акне, спробуйте нашу маску Pure Nature Green Clay Mask . Можна використовувати не тільки для обличчя, але і для всього тіла.

Косметика по догляду за обличчям

Натуральна косметика для підлітків  - яку вибрати?

Підліткова косметика - це цілий комплекс засобів, призначених для проблемної шкіри . У підлітковому віці основною проблемою - незалежно від типу шкіри - є прищі. Як з цим ефективно боротися?

Підліткова косметика від прищів

До статевого дозрівання шкіра зазвичай бездоганна. Гладка і правильно зволожена шкіра до підліткового віку не потребує особливого догляду. Однак під впливом гормональних змін в організмі відбувається ряд процесів, які можуть сприяти утворенню вугрової висипки у підлітків . Сальні залози стають надмірно активними - вони виробляють занадто багато речовини під назвою шкірне сало (переважно в Т-зоні - лоб, ніс, підборіддя). Саме шкірне сало закупорює пори шкіри, в результаті чого в підлітковому віці з'являються прищі або чорні точки, характерні для вугрової шкіри.

Для того, щоб підліткова косметика по догляду за обличчям була ефективним засобом проти акне, вона повинна мати антисептичні властивості . Вони ефективно знищують присутні на шкірі мікроорганізми. Прикладом продукту з такими властивостями є натуральне мило Aleppo 5%. Його можна використовувати як заміну гелю для обличчя.

Шкіра від прищів, крім змін шкіри у вигляді пустул або чорних крапок, також характеризується блиском від надлишку шкірного сала . Косметика для підлітків, як правило, також має антисеборейний ефект. Вони призначені для нормалізації роботи сальних залоз. З цією метою спробуйте крем для обличчя Anti Acne Dermo Expert для вугрової шкіри .

Крем для жирної та вугрової шкіри

Крем для обличчя підлітковий

Навіть у період статевого дозрівання не кожна шкіра потребує сильнодіючої косметики. Який крем підходить для підлітків ? Якщо у вас немає особливих проблем зі шкірою, варто збагатити щоденний догляд за шкірою обличчя зволожуючим кремом, який вирізняється делікатною формулою та легкою консистенцією. Наприклад, гарбузовий зволожуючий крем для обличчя .

У вас комбінована або жирна шкіра? Косметика для дівчаток-підлітків - це також BB креми . Вони вирівнюють тон шкіри, володіють матуючими властивостями і при цьому забезпечують належне зволоження шкіри. Бальзам Nude Beauty Balm , наприклад, є ідеальним косметичним кремом для жирної та комбінованої шкіри .

BB крем Nude Beauty Balm

Косметика для підлітків  - головне - регулярність

Навіть правильний крем або найкраща косметика проти прищів для підлітків будуть марними, якщо ними не користуватися регулярно . Щоб підтримувати свою шкіру в міру її зрілості, вам потрібно бути послідовним. Щоденний догляд за шкірою, який принесе очікувані результати, також позитивно вплине на вашу впевненість у собі.

Підліткова косметика для тіла

У період статевого дозрівання особливого догляду вимагає не тільки шкіра обличчя - прищі у підлітків можуть з'являтися і на спині. Тому, коли ви збираєте косметику по догляду за шкірою підлітків, у вашому списку також повинні бути продукти, які будуть зволожувати шкіру всього тіла .

Для щоденного догляду за молодою шкірою підійдуть засоби Bloom Essence Moisturizing Therapy . Це м’який гель для душу, гель для інтимної гігієни, поживні бомбочки для ванн і зволожуюче масло для тіла. До складу окремих засобів входять добірні інгредієнти, які створюють м’які формули з зволожуючим ефектом, ідеальні для догляду за тілом у підлітковому віці.

Терапія зволоження тіла

Розтяжки у підлітків  - як з ними боротися?

Утворення розтяжок у підлітків пов'язане зі статевим дозріванням, коли тіло змінюється і швидко росте . Потім шкіра розтягується, в результаті чого колагенові і еластинові волокна розриваються, і на тілі з'являються білі або рожеві смуги.

Щоб уникнути або запобігти утворенню розтяжок у підлітків, дуже важливі правильна дієта та фізичні вправи. Фізична активність допоможе підтримувати все тіло в хорошому стані, а дієта, багата корисними і корисними жирами, ефективно допоможе відновити шкіру.

Також дуже важливий правильний і регулярний догляд за тілом. Особливо в місцях, найбільш схильних до утворення розтяжок у підлітків (стегна, сідниці, спина, стегна або живіт). Ніщо не заважає дівчатам чи хлопцям у підлітковому віці користуватися кремами від розтяжок. Вони є безпечним і неінвазивним методом боротьби з виниклими змінами. Чудовим вибором у боротьбі з розтяжками у підлітків також стануть бальзами з маслом ши . Відрізняються живильною формулою та вмістом активних інгредієнтів, що володіють зволожуючими, зміцнюючими та пружними властивостями.

Хороша косметика для підлітків  - короткий зміст

Статеве дозрівання - це час, коли в шкірі відбувається багато змін. Вона часто стає жирною і блищить, з’являються перші чорні точки або прищі. Джерелом проблем зі шкірою зазвичай є підвищений рівень секреції гормонів, пов’язаний із цим стрес або неправильне харчування . На щастя, існують косметичні засоби, які можуть полегшити ці симптоми та покращити стан шкіри. Засоби для підлітків – безцінний союзник у боротьбі з недоліками шкіри.

Серед них напр. антибактеріальна косметика, наприклад міцелярна вода або тонік. Це також препарати, що містять активні інгредієнти, які допомагають боротися з прищами або блокують надлишок шкірного сала. Однак важливо пам’ятати, що шкіра підлітків різна, і у кожного з них різні проблеми чи потреби. Тому на ринку є косметика, призначена тільки для дівчаток, і лінії, присвячені хлопчикам.

Яку натуральну косметику для підлітків вибрати? Молода шкіра в основному потребує ніжного очищення та зволоження. Косметика для підлітків повинна містити натуральні речовини , які заспокоять шкіру і прискорять регенераційні процеси. Серед них є косметика як для щоденного догляду, так і для вирішення конкретних проблем шкіри. У певній лінії ви найчастіше знайдете продукти, призначені для жирної, нормальної або комбінованої шкіри.

Хороша косметика для підлітків стане чудовим подарунком . Бажаєте купити набір підліткової косметики? Пам'ятайте, що хітовий подарунок повинен відповідати потребам одержувача. Підлітку, який зіткнувся з цією проблемою, стане в нагоді косметика від вугрової шкіри. В іншому випадку варто вибрати універсальні засоби гігієни, наприклад, гель для душу або ароматну бомбочку для ванни.



*Усі коментарі проходять обов'язкову модерацію на рекламний спам
Повернутися у блог

Відгуки

Показати більше

Залишити відгук

CAPTCHA
Відправляючи відгук, я погоджуюся з угодою користувача












Протестуйте наші продукти
Замовити пробники
Пробники Organique
Зворотній зв'язок
Станьте нашим партнером
Докладніше
NATURALICA GROUP
команда професіоналів, які захоплені розвитком високоякісної натуральної косметичної продукції на ринку України