КОСМЕТИКА НАТХНЕННА ПРИРОДОЮ

4 главных мифа об уходе за кожей лица

1. «Від цих кремів тільки настає звикання…» 

Усі чули колись розхожу думку – «Від цих кремів тільки настає звикання…» Слід розвіяти цей міф, бо як такого ефекту звикання не може бути взагалі. Причини закладено у самому принципі функціонування шкіри. Клітина шкіри «живе» всього 28 днів, з віком зазвичай цей період збільшується до 32-34 днів, але факт залишається фактом – клітина ділиться, ділиться, ділиться… піднімається на верх і, нарешті, стає клітиною верхнього шару епідермісу, рогові та ... її життєдіяльність припиняється. Цей природний біологічний процес називається "тропізмом" клітини. Отже, звикати, власне, нікому й чому.

mif_b.jpg
2. «На очищенні шкіри можна заощадити, це креми мають бути дорогі…» 

А тепер інша помилка – «На очищенні шкіри можна заощадити, це креми мають бути дорогі…». Уявіть собі поверхню ороговілого шару шкіри - це ж вакханалія бактерій та мікроорганізмів! Додайте сюди ще трохи куріння, недосипання, недоїдання… перельоти, відрядження, стрес, сварки з чоловіком, у подруги собачка захворіла… і отримуємо чудовий сірий колір обличчя. Чудово! Починаємо боротися з ним кремами та сироватками – але хіба засмічений верхній шар пропустить за свою «залізну завісу» навіть найдорожчий крем? 70% крему викинуто даремно, і це в наш час економії! Потім ми купуємо демократичні гелі для вмивання, пінки та тоніки з невідомими латинськими назвами інгредієнтів. Мало того, що там зазвичай такий склад, що нашій і так курній шкірі додається ще й зневоднення та запалення,
3. «Креми проти зморшок не слід застосовувати у ранньому віці». 

Ще одне оманливе твердження, що «Креми проти зморшок не слід застосовувати в ранньому віці». Креми проти зморшок можна почати застосовувати вже після 25 років. Для початку використовуйте для догляду за обличчям  простий косметичний засіб , який містить у своєму складі вітаміни E, C, підтримує життєві сили шкірного покриву та знімає втому. Особливу увагу слід звернути на те, щоб антивікова терапія не розпочалася надто пізно. Коли в епідермальному шарі відбудуться серйозні зміни, застосування косметичної продукції для зрілої шкіри не дасть очікуваного ефекту.
mif_2.jpg
mif_3.jpg
4. «Шкіра краще дихає без макіяжу».

Шкіра вміє дихати за будь-яких умов. Якщо ви не актриса, носить по 8:00 поспіль спеціальну товсту гумову маску декоративної косметики, то хвилюватися про шкоду макіяжу не варто. Інноваційна косметика нашого століття заснована на легких емульгаторах, гелеутворювачах та активах. Нашкодити шкірі можна лише недостатнім очищенням, а також засинянням у макіяжі – ось це справжній злочин! Регулярне  поетапне умивання  забезпечує шкірі повноцінний нічний відпочинок, шкірі цього більш ніж достатньо.
«ORGANIQUE» подбали про це, створивши два шедеври:  гель для вмивання лінії «Basic Cleaner»  та 100% органічний продукт –  тонік на основі гамамелісу .

Гель абсолютно не содержит ПАР! А с задачей прекрасного очистки справляется за счет новой формулы, экстрагированной из семян яблок. Плюс дополнительные функции стимуляции восстановления и успокоения самого капризной кожи. Тоник на основе гамамелиса - вообще уникальное средство! На нем можно готовить маски и делать активными средства для различных SPA-процедур.

Здоровое питание, отдых, очищение, тонизирование, увлажнение и защита ... - разбираясь в этих основных элементах повседневного ухода за красотой вашей кожи, вы можете спокойно строить свой регулярный уход. Однако помните, что все мы разные, поэтому тип косметики и регулярность применения должны соответствовать индивидуальным потребностям.

Повернутися у блог

Відгуки

Показати більше

Залишити відгук

CAPTCHA
Відправляючи відгук, я погоджуюся з угодою користувача












Протестуйте наші продукти
Замовити пробники
Пробники Organique
Зворотній зв'язок
Станьте нашим партнером
Докладніше
NATURALICA GROUP
команда професіоналів, які захоплені розвитком високоякісної натуральної косметичної продукції на ринку України