КОСМЕТИКА НАТХНЕННА ПРИРОДОЮ

Что такое сыворотка? Как и зачем пользоваться этим косметическим средств?

Протягом року наша шкіра піддається впливу низки несприятливих факторів: шкідливого УФ-випромінювання, холодного повітря або кондиціювання повітря. Тому навіть крему з добрим складом не завжди вистачає. Коли шкіра потребує особливої ​​підтримки, сироватка – це порятунок. Це косметичний засіб, який підтримує шкіру в процесі регенерації.

Що таке сироватка? Як часто я маю використовувати  сироватку для обличчя?

Ви можете поставити собі ці питання, якщо сироватка ніколи раніше не була у вашій косметичці. Використання сироватки дуже просте. Однак, перш ніж потягтися до цього косметичного засобу, ви повинні знати, яка його роль - сироватка не може замінити крем або лосьйон для тіла.

ser_b.jpg

Що таке сироватка?

Ви ніколи раніше не користувалися сироваткою? Тому ви повинні почати з пояснення того, що таке сироватка. Секрет ефективності цього косметичного засобу криється в концентрованій дозі активного інгредієнта - вона значно вища, ніж у кремі. В результаті сироватка покращує зовнішній вигляд шкіри за короткий час – підтримує щоденний догляд, наприклад, за шкірою обличчя.

Різниця між сироваткою та кремом для щоденного догляду за шкірою не зводиться до кількості діючої речовини – це також помітно у формулі косметичного засобу. Сироватка легша за крем і часто має форму, наприклад, гелю. В результаті він досягає глибоких шарів шкіри і не залишає жирної плівки.

Коли починати наносити сироватку на обличчя? Сироватку можна використовувати в будь-якому віці, але шкірі підлітків зазвичай не потрібна така концентрована доза активних речовин. Однак після 25 років рекомендується постійно включати сироватку у щоденний догляд.

Види сироватки - яку косметику вибрати?

Розрізняти типи сироватки можна з урахуванням різних критеріїв, наприклад, вже згадуваної консистенції, типу діючої речовини, способу дії або місця нанесення.

Сироватка та спосіб дії

Склад сироватки завжди містить високу концентрацію активного інгредієнта для вирішення конкретної проблеми шкіри. Завдяки способу роботи можна виділити, наприклад - Зміцнююча сироватка. Її склад розроблений для зменшення зморшок та зволоження шкіри. Прикладом може бути наша  зміцнююча сироватка для обличчя Eternal Gold. Вона має формулу легкої емульсії та ідеально підходить для догляду за зрілою шкірою.

Заспокійлива сироватка. Тут ви знайдете заспокійливу сироватку для обличчя та тіла  Заспокійливе козине молоко , формула якої розроблена для зміцнення, зволоження та заспокоєння шкіри та тіла.

Зволожуюча сироватка. Якщо шкіра рук пошкоджена після використання дезінфікуючих засобів, зверніться до розробленої нами зволожуючої  сироватки для рук Regeneration Dermo Expert .

Ви також можете знайти сироватку за своїми потребами з розгладжуючим,нормалізуючимпроти зморшок або вітамінним ефектом.

ser_1.jpg
ser_2.jpg
Сироватка та місце нанесення 

Рецепти сироватки розроблені з урахуванням певної ділянки тіла. Сироватка може бути призначена для догляду за шкірою обличчя (зазвичай це антивікова сироватка), живота, стегон (з антицелюлітним ефектом) або рук (найчастіше з інгредієнтами, що високо зволожують). Косметика з концентрованим складом також присвячена догляду за волоссям. 

Як користуватися Сироваткою для обличчя?

Починаючи терапію сироваткою, слід пам'ятати, що догляд за шкірою це багатоетапний процес та порядок нанесення косметичних засобів важливий. Загальне правило просте - завжди починайте з базового догляду. Все це для того, щоб активні інгредієнти, що містяться в косметичному засобі, могли добре вбратися. 

Як наносити сироватку на обличчя? 

Правильний порядок такий:  
  • Крок 1. Очищення обличчя від забруднень. Залежно від ваших уподобань і типу шкіри, ви можете скористатися різними засобами для чищення, наприклад, міцелярною водою, ніжним гелем для очищення обличчя або піною для обличчя.  ;
  • Крок 2. Тонування. Використовуючи тонік, видаліть залишки бруду та зволожте шкіру обличчя. Цей косметичний засіб заспокоює роздратування та полегшує шкірі вбирати активну речовину сироватки. 
  • Крок 3. Сироватка. Ви можете масажувати або м'яко втирати косметичний засіб у шкіру. Через концентрацію активної речовини достатньо невеликої кількості продукту. Після цього зачекайте близько 10 хвилин, щоб сироватка ввібралася. 
  • Крок 4. Крем. Нанесіть улюблений крем. Якщо ви використовуєте сироватку протягом дня, вибирайте косметику з УФ-фільтром. Такий косметичний засіб захистить вашу шкіру від шкідливого впливу сонячних променів.
Можна наносити крем на сироватку? 

Відповідь - так. Це навіть доцільно. По-перше, сироватка не містить УФ-фільтра. По-друге, він посилює всмоктування  крему. Внаслідок це поєднання дає оптимальні результати. Наш гарбузовий інтенсивно зволожуючий концентрат для обличчя чудово працює як сироватка, яку ми рекомендуємо використовувати під кремом з тієї ж серії. 

Коли користуватися сироваткою? 

Якщо ви вирішили, що ваша шкіра потребує особливої ​​підтримки, використовуйте сироватку вранці та ввечері. Таке посилене лікування змусить вас швидко помітити ефект.
Повернутися у блог

Відгуки

Показати більше

Залишити відгук

CAPTCHA
Відправляючи відгук, я погоджуюся з угодою користувача












Протестуйте наші продукти
Замовити пробники
Пробники Organique
Зворотній зв'язок
Станьте нашим партнером
Докладніше
NATURALICA GROUP
команда професіоналів, які захоплені розвитком високоякісної натуральної косметичної продукції на ринку України
Телефон: 050 3700 050  050 3700 050 Каталоги