КОСМЕТИКА НАТХНЕННА ПРИРОДОЮ

Косметика для ванн у літньому випуску. Створіть домашній спа-центр, адаптований до сезону

Догляд за тілом має бути різним у будь-яку пору року. Шкіра має різні потреби у зимові та літні місяці. Наш настрій теж відрізняється - влітку ми шукаємо свіжі, заряджають енергією та легкі аромати, які зроблять наші хвилини відпочинку приємними. Широкий вибір натуральної косметики дозволяє створити ідеальний СПА вдома. Перевірте, які продукти вибрати для літньої лазні.

Домашнє СПА не обов'язково має відрізнятись за якістю від професійних велнес-салонів. Ви можете легко створити потрібну атмосферу у власній ванній кімнаті - незалежно від того, чи віддаєте перевагу довгим ваннам або швидкому душу. Запорука успіху - правильно підібрана косметика - містить поживні інгредієнти і має ароматний аромат, що дозволяє розслабитися, розслабитися і відчути себе свіжим.

У цій статті ви дізнаєтесь:
яка косметика підходить для літа,
на що звернути увагу при виборі косметики на літо,
яка натуральна косметика допоможе створити домашній СПА влітку.

ЯКОЮ КОСМЕТИКОЮ ДЛЯ ВАНН КОРИСТУВАТИСЯ Влітку?

Основне правило - використовувати косметику для ванн, що відповідає типу та потребам шкіри. Влітку він піддається впливу багатьох несприятливих зовнішніх чинників. В основному йдеться про ультрафіолетове (УФ) випромінювання. Шкіра стає сухою та роздратованою внаслідок перебування на сонці. Тому в літні місяці добре користуватися натуральною косметикою, що містить вітаміни, мінерали та інгредієнти з заспокійливою, пом'якшувальною, регенеруючою та інтенсивно зволожуючою дією.


Літня СПА-косметика також повинна мати очищувальну та дезінтоксикаційну дію. Влітку наша шкіра особливо схильна до різного роду забрудненням. Залізи виробляють більше шкірного сала і поту, мікроби мають найкращі умови для розмноження, а забруднюючі речовини, що є в повітрі, осідають на поверхні епідермісу. Детоксифікуюча терапія Sea Essence забезпечує інтенсивну та безпечну (навіть для чутливої ​​шкіри) детоксикацію. Косметика цієї лінії містить активні інгредієнти, одержані з морських рослин та водоростей. Вони освіжають, глибоко очищають і мають запах морського бризу – цей аромат миттєво покращить самопочуття та перенесе на дикий пляж чи безкрає море. Спробуйте пінку для миття тіла See Essence. і подаруйте своєму тілу силу інгредієнтів, що очищають. Це ідеальний трамплін від традиційних гелів та лосьйонів для ванн. Ніжна формула глибоко проникає в шкіру, заспокоюючи подразнення та залишаючи її ідеально чистою. 

фото 1.jpeg

Літні засоби для купання повинні мати правильний аромат. Багато залежить від ваших уподобань. Однак особливо добре ви відчуєте себе у легких, освіжаючих та бадьорих ароматах. Як щодо поєднання зеленого чаю, бергамоту, лемонграсу, коріандру та мускусу в косметиці для ванн Feel Up? А може, вас більше полонить ніжна квіткова нота? Якщо так, то ви, напевно, будете в захваті від продуктів Bloom Essence з красивим і солодким ароматом магнолії, які ідеально підходять для свят.

фото 2.jpg

Косметика для ванн у літньому випуску. На що звернути увагу під час їх заповнення?


Пропозиція косметики для ванн у літньому випуску надзвичайно багата. Легко потрапити в пастку, купуючи занадто багато продуктів або вибираючи продукти, які чудово пахнуть, але не живлять і не захищають вашу шкіру влітку. Щоб уникнути цього, ретельно подумайте, що вам потрібно і які ваші очікування перед покупкою.

Зверніть особливу увагу до складу банної косметики. Дуже важливо, щоби в них переважали натуральні інгредієнти. Екстракти рослин безпечні для шкіри та містять активні речовини широкої дії. З іншого боку, парабени, силікони, консерванти, штучні барвники та ароматизатори можуть викликати подразнення та алергію, особливо у разі чутливої ​​та ніжної шкіри.

Зверніть особливу увагу на натуральну косметику, до якої належать:
рослинні олії (масло ши, олія авокадо, кокосова олія, олія виноградних кісточок),
екстракт зеленого чаю,
біла або зелена глина,
рослинний гліцерин,
екстракт японської вишні,
екстракт оливи,
вітаміни (пантенол, вітамін Е, вітамін А, вітамін С),
екстракти фруктів,
антіоксіданти.

Ви можете вибрати традиційні лосьйони та гелі для душу для домашнього СПА. Однак спробуйте збагатити свій розслаблюючий ритуал ігристими кульками, ароматною піною для душу, сіллю з біоелементами або живильним нектаром. Для кращого результату додайте кілька крапель ефірної олії у воду або розпорошіть по кімнаті.

фото 5.jpg

5 ЛІТНІХ БАННИХ КОСМЕТИЧНИХ ЗАСОБІВ, ЯКІ ПОВИННІ БУТИ У ВАШОМУ ДОМАШНОМУ СПА 

Жоден домашній СПА не може обійтися без рідини для ванн. Косметичний засіб повинен добре очищати шкіру, зволожувати її та залишати на її поверхні гарний аромат, який збережеться надовго. Наш фаворит – квітковий нектар для ванни Bloom Essence. Продукт огорне вас виключно ароматним ароматом свіжих квітів, який зблизить вас із природою. Після його використання шкіра гладка, м'яка, сяюча, зволожена та розслаблена. Косметика має антибактеріальний ефект, м'яко очищає шкіру і в той же час заспокоює наше тіло та почуття.

Ви волієте купатися у ванні? Як щодо поживної бомби для ванни Feel Up? Якщо ви любите тропічний клімат, відповідь може бути лише одна! Це косметика, яка пахне свіжістю та енергією. Він стимулює почуття і спонукає до літнього божевілля. Ми гарантуємо, що ви ніколи не забудете про цей унікальний аромат. Щоб ще більше поринути у святковий настрій, спробуйте наше ароматне святкове тріо. Це набір із трьох блискучих кульок, якого вистачить на 6 ванн. Який у вас сьогодні настрій – апельсин з перцем чилі, морський бриз чи бадьорий лемонграс?

Ваш домашній СПА обов'язково має містити натуральну сіль із біоелементами. Цей тип косметики забезпечує шкіру необхідними поживними речовинами. Це ще й свято для душі, адже дозволяє розслабитись та відпочити. Літня ванна не обходиться без солі Sea Essence. Містить природну комору сіль - безпечна для людей, схильних до алергії. Його морський аромат перенесе вас просто на улюблений курорт.

Ви шукаєте освіження та раптового заряду енергії? Виберіть гель для душу Feel Up, який поверне вам життєві сили лише за кілька хвилин. Композиція з натуральних поживних інгредієнтів та свіжий свіжий аромат подарує вам унікальні чуттєві відчуття та догляд. Його формула зміцнює шкіру, стимулює мікроциркуляцію, а також захищає її від старіння. Це унікальний продукт, який особливо добре зарекомендує себе влітку. 

Також важливо регулярно видаляти відмерлі клітини шкіри під час свят. В результаті шкіра залишається м'якою та може швидко відновлюватися. Збагатіть свій домашній СПА-ритуал цукровим пілінгом Intense Anti-Aging/Grape. Це цукровий пілінг з олією ши та олією виноградних кісточок, який живить, зміцнює та зміцнює шкіру, а також володіє омолоджуючими властивостями. Він пахне виноградом, який може асоціюватися лише із середземноморським кліматом.

фото 3.png

РЕЗЮМЕ 

Літня лазня в домашніх умовах може успішно замінити найкраще СПА, якщо використовувати правильно підібрану косметику. Робіть ставку на натуральні продукти, що містять екстракти та олії, а також вітаміни та мінерали, необхідні для правильного функціонування шкіри. Розслаблюючий ритуал урізноманітнюють бомби для ванни, піни, натуральні солі та ефірні олії. Все, що потрібно для літнього СПА, можна знайти у Organique!
Повернутися у блог

Відгуки

Показати більше

Залишити відгук

CAPTCHA
Відправляючи відгук, я погоджуюся з угодою користувача












Протестуйте наші продукти
Замовити пробники
Пробники Organique
Зворотній зв'язок
Станьте нашим партнером
Докладніше
NATURALICA GROUP
команда професіоналів, які захоплені розвитком високоякісної натуральної косметичної продукції на ринку України